Want to share this Foto on another web-site or blog?

Paste one of the following lines in to your site, blog or profile page..

Script:

HTML (for myspace, bebo etc):

BBCode (for message boards/forums):
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Putrajaya Nature Photography Competition
Mail this Foto to a friend
Search BoardTracker for..
Putrajaya Nature
[ View the Fotopage entry | View the complete Fotopage ]


Tuesday, 19-Aug-2008 05:29
Putrajaya Nature Photography Competition | Keputusan


:-D Kemenangan yang manis selepas belaku beberapa peristiwa yang tidak diingini seperti berikut :

1. Handphone hilang lepas shoot outdoor Fairuz Kiwi [
http://avicennastudio.com sehari sebelum pertandingan. Bukan apa Phone tuh baru jer beli.
2. Bila phone hilang , aku punya lah bersusah payah mengagau mencari kat mana pertandingan nih. Pukul 10 pagi baru la aku sampai lepas singgah kat Taman Warisan. Padahal aku dan sampai kat Putrajaya dari pukul 8.00 pagi lagik.
3.Dah la start shoot lewat, aku sudah konfius antara Taman Wetland [ Reakreasi] dengan Taman Wetland yang kat Dengkil. Aku punya la buang masa hampir setengah jam pergi ke WETLAND Dengkil pastuh patah balik ke Taman Wetland [ Reakreasi].
4. Masa nak ambik photo bangau nih aku telah telah terseliuh sebelum nak ambik gambor nih sebab tersalah step bila nak ambil angle yang best.

Namun apa-apa pun aku bersyukur kerana memenangi pertandingan ini. Semua ini akan membuatkan aku lebih yakin untuk menyertai pertandingan-pertandingan yang lain. Sekurang-kurangnya kerja aku mendapat pengiktirafan.



Gambor bersama Para Panel Hakim dan Kengkawan

© Pidgin Technologies Ltd. 2016